FEBO ZAANDAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 225 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij FEBO Zaandam. Meer weten? Ontdek meer

13 jul 2024 om 6:21 Bestelling klopte niet miste veel dingen steeds Heel onbeschoft aan de telefoon Ik bestel daar niet meer
2 jul 2024 om 18:45 Eten was goed saus zat er niet bij maar werd na een belletje alsnog bezorgd maar toen waren de frites koud helaas
2 jul 2024 om 1:38 Een bezorger gooit je hele eten door de tas. Sowieso wat doet warm bij koud? Dan bel je op en dan zijn ze nog kortaf ook. Dan leveren ze een nieuwe bestelling en vergeten ze je pindasaus. Wat een circus.
1 jul 2024 om 11:22 Snelle bezorging
30 jun 2024 om 13:34 Het duurde achterlijk lang voor dat het eindelijk bezorgd was en de helft ontbrak ook nog eens!
26 jun 2024 om 19:22 Geweldig gewoon, constante top kwaliteit.
26 jun 2024 om 19:01 Het was uitstekend
23 jun 2024 om 21:07 Alle (burger)broodjes koud. Plastic toeslag maar geen stukje plastic gezien. WAARDELOOS
20 jun 2024 om 20:08 Gewoon goed en lekker
14 jun 2024 om 19:46 Satésaus ontbrak
8 jun 2024 om 19:54 Producten waren wel warm, maar de patat was niet lekker. Taai en slap. Vitaaltje was ook niet goed warm maar was koud in het midden.
3 jun 2024 om 22:00 Broodjes waren oud burgers 1tje was donker en de andere was heel licht t leek alsof die donkere opgewarmd was. De helft van de frietjes waren hard waarschijnlijk opnieuw ff gefrituurd en ook wat donkerder van kleur Ik zal hier niet meer bestel